Gece yarısı sokakta dolaşırım, gezerim, SANA NE! | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, türkiye ibneleşmesin, ibne, tecavüz, alkol, uyuşturucu, türk guguk sistemi, intihar, cinnet, cinayet, demokrasi yalanı, çağdaşlık yalanı

Gez tabii ki senin gece yarısı gezmene karışan senin gibi olsun. Umurumuzda bile değil. 

Lakin, sonra çıkıp cıyak cıyak bağırma 'taciz ettiler', 'tecavüz ettiler' diye... Yazıktır, başını yaktığın heriflere 42 sene hapis cezası veriyorlar. Hafifletici bir sebep bile saymıyorlar. 

Hem sonra, cesaretinde bir eksiklik his ettim. Neden "Gece yarısı BİR BAŞIMA, İSTEDİĞİM KIYAFETLER İLE sokaklarda gezer, dolaşırım. Kadın erkek eşit, ben de bunu yaparım. Benim bedenim, benim kararım, " demedin? 

Haydi bunu yaz da afişlerine, yüksek sesle kahkaha atsın, senin gece yarısı yarı çıplak bir kıyafetle gezmenden dolayı senden binlerce kat daha çok sevinecek o malum tipler...

Yapacaksan bir şov, hakkını vermen lazım. Bir de sen bunu gerçekten yapıyor musun? "Ben yapmıyorum ama herkes yapsın. Bu milletin ayarı hala yeterince kaçmadı, daha da, daha da kaçsın" mı diyorsun?

Eşyanın hakikatine aykırı, insanın fıtratına aykırı kabullenişleri ve hayat tarzını doksan senedir hukuksuzca bu millete dayatıyor ve tek çağdaş yaşam şekli olduğu yalanını savunuyorsunuz. 90 sene sonra milleti getirdiğiniz hal meydanda. Her taraf geçimsizlik, kavga, gürültü, düşmanlık, fitne, fesat, alkol, uyuşturucu, hırsızlık, arsızlık, rüşvet, vurgun, intihar, cinayet, taciz, tecavüz... Acaba sen kendini bu milletten mi saymıyorsun, yoksa bir hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz?

Bilim milim diyorsun, bilimsel göstergeler bile, senin kafandakilerin idareye hakim olduğu memleketlerin "yaşanmaz hale gelmiş" olduğunu, nizam-ı alemin çökmüş olduğunu, o toplumun insanlarının insanlıklarını kaybetmiş olduğunu gösteriyor. Ta ki tarih bilimi bile geçmişte senin kafandakilerin yönettiği ülkelerin de tamamının aynı feci sona ulaştığını gösteriyor. 

Haydi kafan yarasın sana. İyi bak kendine. Haberlerde görmeyelim seni.

Sözümüz söz, istediğinizi yapın. Haberlerde görene kadar karışmayacağız. Bu arada, gececi takımı seni bekliyor, biz de sözünün arkasında durmanı bekliyoruz.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Dikkat! Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.